Hakk opp rødløk, paprika og brokkoli. Server med den nystekte ørretfileten och njuut. - 3 lime- og mango-marinerte ørretfileter. - 3/4 brokkoli. - 1 gulrot, snittet. - 3 lime- og mango-marinerte ørretfileter
Fisk, fet fisk som makrell, sild og laks/ ørret er veldig bra. Grønnsaker som vokser over jorden som kål av alle slag, blomkål, brokkoli, asparges, squash, aubergine, spinat, sopp, agurk, grønne salater
*Skjær opp gulrot, brokkoli og purre i små biter. 250 g laksefilet eller ørret. 1 stor gulrot. 200 g brokkoli. 250 g laksefilet eller ørret. 1 stor gulrot. 200 g brokkoli
Oppdrettslaks og -ørret har dei siste tida vore utsett for mykje kritikk. Skrell gulrota og rødløken. Dersom du bruker brokkoli, kan du dele den i bukettar, forvelle dei i godt salta vatn eit par minutt, og grille den på same vis som foreslått for aspargesen
½ gulrot i biter. ½ gulrot i biter. 150 g ørret eller annen fet fisk (laks, kveite, makrell, sild, breiflabb). 2 dl brokkoli i små bunter. 150 g ørret eller annen fet fisk (laks, kveite, makrell, sild, breiflabb). 2 dl brokkoli i små bunter