Sterkøl er ofte produsert av mikrobryggeriene og gir en god indikasjon på deres vekst. Liter. ” Ifølge professor i sosialmedisin ved NTNU, Steinar Krokstad, finnes det ingen tegn til at konsumet vil bremse opp
Godt drikke har en rekke ganger fortalt om den positive effekten av et måtelig forbruk av øl og vin. Studier har vist at øl og vin inneholde stoffer som kan ha en positiv effekt på helsen
Herlig duft av frukt og selvfølgelig med masser av pasjonsfrukt, melon samt fine hint av humle. Meget bra munnfølelse og perfekt balanse mellom sødme og bitterhet
Lage fantastisk øl. 000 literøl pr år, eksporterer de øl til nesten hele verden. Godt Drikke har tidligere fortalt om det lille New Zealandske mikrobryggeriet, Renaissance brewery i provinsen Marlborough
Hell i øl og kraft til det dekker nesten kyllingen. Del opp kyllingen når den har avkjølt seg litt. 25 i. 1stor kylling a ca 1200 gr, 1fennikel, 1 paprika, 1sellerirot, 2-3 gulrøtter, 3 sjallott løk, 1,5l mørk lagerøl, 1 liter kraft, timian, cayennepepper, paprikakrydder, 1 neve fersk persille, 1 kinesisk hvitløk, 1 chili med frø(eller ikke), maizenna til jevning og amadinepoteter. 25 i. 25 i Slowfood. 25 i Slowfood
Det å lage sitt eget øl er ikke noen ny oppfinnelse her i Norge. Det var først da vi flyttet til byene og så øl-flaskene som sto på rekke og rad i butikkene at de fleste av oss, sluttet med moroa
Selvfølgelig har jeg gjort noen endringer som passer min gane bedre. Det er imidlertid en god skje sennep, rikelig med iskald hveteøl og en stor Bummerlunder
I dag dampet jeg pinnekjøtt i Crock-Pot/Slowcooker -med juleøl. Legg pinner i bunnen av innerkjelen, hell forsiktig i ølet til det når opp til pinnene og legg på pinnekjøttet
I fryseren lå det en stor kylling, hagen full av løpestikke og timian, i kjøleskapet bugner det over av de deiligste grønnsaker fra Holt gård, da tipper jeg resultatet slett ikke blir så galt heller
plass brunte kaninstykkene inn i jerngryte, og hell i øl og kyllingbuljong. 100 gramm hvetemelsalt og pepper til smak1 kanin - renset og skåret i biter3 ts virgin olivenolje4 løk-skivet700gram sopp i tynne skiver2 ts hakket hvitløk1 ts frisk timian1 ts frisk basilikum1ts frisk rosmarin2 lauer bladerhalv literøl. 250ml kyllingbuljong3 ts hvetemel2 ts smør1 ts frisk persille. Kok opp over sterk varme, deretter reduser varmen til middels lav,dekk, og småkoke til kaninen er svært øm, 25 til 30 minutter. 2 lauer bladerhalv literøl. 250ml kyllingbuljong