Poenget mitt er at om en har muligheten til å velge økologiskmat, så gjør det. Dessuten blir det rikere natur og renere jordsmonn og vann med økologisk landbruk
Her er matkassene som gjør det enkelt å kutte ned på kjøttforbruket og spise mer økologisk. Så dersom du både vil kutte ned på kjøttforbruket, spise mest mulig økologisk og i tillegg spiser glutenfritt, er dette det beste valget
Hvis du fortsatt er i tvil om hvorvidt økologiskmat er bedre for helsa. Som vi så av YouTube videoen ovenfor, så reduserer økologiskmat kroppens nivå av disse kjemikaliene
#mat #glutenfri #vegansk #vafler #økologisk #kosthold #helse #sunn #blåbær. Nå er det bare å pakke med seg utstyret og matpakke å dra på tur og i matpakka blir det blant annet vafler
* Råvarene bør være økologiske, men er ikke nødvendig for å få til et bra resultat. Enzymene og de gode bakteriene som dannes ved fermentering gjør underverker for fordøyelsen og da i særdeleshet når vi spiser tungt førdøyelige matvarer som kjøtt, fisk, melkeprodukter og bønner
Mens jeg venter har jeg tenkt meg til Majorstua på Bondens marked å hamstre økologiske grønnsaker, det er billigere å kjøpe det her enn i butikken, så prøver å dra hver gang så lenge det er norske grønnsaker å få
Trenger du noen tips til hvor du kan økologiskmat. Bor man et sted det ikke er butikker som selger økologiske kan en mulighet være å kjøpe direkte fra bonden eller produsenten
EXKi, en kjede som visstnok så dagens lys i Belgia, og som serverer sunn og økologiskhurtigmat. I januar er det økologisk gulrot, og i den anledning finner du informasjon om gulrotens fortreffelighet på nettsiden
Det siste halve året har jeg spist mer økologisk. Økologiskmat er mest mulig naturlig produkter. Jeg er ikke fanatisk på noen måte, men forsøker alltid å velge økologisk om muligheten er der