I helgen var det mye kakebaking her i huset. Men rosa er fortsatt populært og her kommer en oppskrift på den ene kaken jeg laget med roser, perler og ballerinaer
mai kake. mai kake. Dette er en høy kremkake laget av to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge (den ble dessverre rosa istedet da jeg ikke fikk tak i wilton sin røde konditorfarge) og en bunn ble farget blå
Det er helg igjen og skikkelig høst stemning her i Bergen, og det fikk meg på tanken på å bake en eplekake i kopp idag - det er akkurat passe stor porsjon for en person og topper du med vispet krem smaker dette fantastisk godt
1-2 ss sitronsaft ( av økologisk sitron). Ca 150 – 200 gr knuste økologiske riskjeks fra urtekram (Mega og Helsekost). 1-2 ss sitronsaft ( av økologisk sitron)
Denne kaken lagde jeg til kakekonkurransen i går. Men så fant jeg ut at jeg har laget denne kaken en gang tidligere (med en liten vri) og oppskriften var på min gamle blogg
Trenger du noen tips til hvor du kan økologisk mat. #Økosjokolade - nettbutikk med alt du trenger for å lage din egen sunne sjokolade, kaker, desserter m
mai kake med rødt og blått sukkerbrød, fylt med krem, kesam og friske bær. Dette er en høy kremkake laget med to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge og en bunn ble farget blå (se lenger nede på siden hvordan det ble)
Det meste av det du trenger til hovedretten får du tak i økologisk. Og hvorfor ikke prøve italiensk hasselnøttkake fra Piemonte, servert med eggedosisen
økologiske cashewnøtter. I går bakte jeg en kake jeg ikke har prøvd før. Begynn med kakebunnen (det er mange ingredienser , skulle du ikke ha alt kan du sikkert bytte ut noe eller ta mer av noe annet)
Nektariner er jo så godt og kaken ble kjempegod med sukker og kanel på. Og jeg som tenkte vi skulle ha kaken til senere idag, vi skulle bare prøvesmake litt på den, og nå er kaken spist opp