Jeg lærer deg ålage mine barns favoritter, som vi spiser til herdags og til fest, hvordan gjøre bursdagen sunn og kul, hvordan lage smaker og varianter som barna faktisk liker og gjør at de ikke savner butikk-snop
Veldig mange lurer på hvordan de kan lage god brun saus uten gluten og melk. Her får dere en grunnoppskrift på smaksrik brun saus, og ulike varianter under
Gelè er en slager hos oss, så da sto jeg på hodet i storfryseren i går kveld og fant frem noen fine solbær som ble den viktigste smaken i åretsnyttårsdessert
Ingefær og rips, finskåret sitron og sylteagurker, sellerirot og persillerot, i kompaniskap med vilt av det slaget du velger, og en god dæsj rødvin – lyder det ikke forlokkende
Enkel ålage og du trenger selvfølgelig ikke ha musserende i. Etter en deilig cahmpagnegløgg i går kveld koste vi oss med kalkun, rosenkål, rødkål, poteter og solbærgele
Etter å ha syltet utallige glass med agurk, lagetbåde ripsgelé, solbærgelé og syltetøy, sørget for hermetiserte tomatsauser av alle tomatene i hagen og tørket bønner, er det deilig med en snarvei for å ta vare på resten av grønnsakene i hagen
"Kjøttkak" laget alle vår mødre og bestemødre fra grunnen av, som en selvfølge. ¤ Tilslutt kan du tilsette noen av smakstilsetningene (ripsgele, solbærgele eller geitost), men det går greit uten også