I dag har min kjære bursdag. Han er jo egentlig bare ungdommen, godt under 30 som han er. Jeg må innrømme at jeg ikke husket at han hadde bursdag i dag når jeg satte opp middagsplan for denne uka, så på menyen sto det noe så lite spennende som fiskeboller i hvit saus
Det er ingen hemmelighet at jeg er stor fan av Passion for Baking. Oppskriftene der er meget delikate, og jeg skulle ønske jeg kunne tillate meg å spise kaker hver eneste dag
Forrige gang jeg bakte bananbrød søkte jeg opp oppskrifter på nettet, og endte opp med å mikse mellom to oppskrifter, og de bananbrødene ble veldig gode -mye bedre enn de jeg tidligere hadde lagd
Har begynt å bake til jul og idag ble det Serina kaker, de hører med på kakefatet i min familie. De ble ikke like gode som mamma sine, men kan jo skylde litt på det glutenfrie melet, hehe
Smaker nydelig bare som de er, men hvis du er en av de som helst vil ha sjokolade med, ja da kan du jo jazze dem opp og legge et deilig lag sjokoladesmørkrem mellom og lage mine "Caribbean Snowflakes" (oppskrift HER), eller også kan du bare smelte sjokolade og dyppe dem i det, enten halvveis eller totalt