Hva med en herlig laksemiddagmed frisk agurksalat og stekte parma-asparges. Ovnsbakt persillelaks. Ovnsbakt laks kan man aldri bli lei av, hvis trikser og fikser litt på tilbehøret
I dag kutta jeg opp grønnsaker, blanda med olje og litt urtekrydder, og la det i ei ildfast form. Laks i porsjonsstykker er et fint utgangspunkt for et godt måltid
Da er laksen på grensen til gjennomstekt, og det er akkurat perfekt etter min smak. Bakt laks. Kjør basilikum, pinjekjerner, hvitløk ogparmesan til glatt pure i en foodprosessor eller med en stavmikser
Lakselasagnemed røkt laks, dill ogparmesan var noe jeg aldri før hadde smakt før jeg leste gjennom Norges største mat-magasin Tara Smak og fant denne oppskriften
kryddre med litt salt og pepper. D veldig greit med alt i en form. legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen
Om du likte denne, prøv også gjerne Ovnsbakt laksmed makaroni og cheddar. Fusilli med "spicy" svinestrimler og spinatstuingOvnsbakt kylling med pannestekt CouscousDel på
Server med nykokt pasta, og gjerne litt hakket persille på toppen. Ha tomatsausen i en ildfast form, legg kyllingfiletene oppå, og strø over godt med revet ost(Jeg brukte mozzarella/cheddar)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.