Mine cannellonirør var forkokte, så eg kunne fylle dei direkte utan koking. (Dette er pinglevarianten fordi mine barn pillar ut løk og andre mistenkelege grønsaker
Hvem sier at pannekaker bare må serveres med blåbærsyltetøy. De kan fint fylles med andre ting. I grunnen gjelder igjen den gamle klisjeen om at det kun er fantasien som setter grenser
Denne hyrdepaien ble egentlig til som et resteprosjekt. Jeg hadde en del grønnsaker jeg ikke visste helt hva jeg skulle gjøre med, og siden mandelpoteter var blant grønnsakene, kunne jeg lage hyrdepai
Mine falafeler er stekte i stedet for friterte. Midtøstens egen vegetarburger, falafelen, får raskt bein å gå på sammen med hvitløkssaus, rød chilisaus, salat og pitabrød eller lefse
Dette er kjempegod og lynrask hverdagsmat. Mens grønnsakene koker lages sausen og mens gratengen er i ovnen stekes baconet, og du har maten på bordet på under 20 minutter fra start til slutt
Det var den kuleste restauranten i byen, og de kuleste vennene mine jobbet der. I gamle dager i Trondheim, var der en vegetarrestaurant i Fjordgata som het Kilden
Kanskje du har noen rester igjen etter årets første uke. Pytt i panne er jo kongen av restemat. Er egentlig unødvendig med en oppskrift, man bare tar det man har og blander det sammen i en panne
Falafel er så digg. Når jeg sier falafel tenker jeg alltid på Danmark, fordi første ganga jeg smakte det var fra en litt shabby bod i Christiania i Køben
Det er viktig å kose seg på hverdagene, det er jo de det er flest av. Disse pannekakene er deilige på en søndags ettermiddag, men også som litt en liten dose hverdagslykke i løpet av uka
En av mine vegetar- favoritter. Bilde tatt herfraI tillegg til oppskrifter har jeg tenkt å sjekke ut en del "vegetarprodukter" og gi min uhøytidelige mening om dem på bloggen