Mmmmmm, i dag har eg spist den bestemiddagen ever. ) En sånn middag der deter vanskelig å gi seg. Ytrefilet av svin, fløtegratinertsellerirot (oppskriftfinn du her)steikt løk og paprikanydelig fløtesausSausen
Ovnsbakt steinbit er god mat, . og med godt tilbehørblir den ennå bedre. Steinbit med godt tilbehør. Ta bort alle ryggbeinene og del fileen opp i porsjons stykker
Oppskrift. en pølserest ibiter. Stek bacon litt, tilsett pølse og løk og stek med til løken er blank. Hell over en kartong kremfløte og en ss basilikum
Tilsett stekesjy (sil den gjenom en finsil) og smak til med salt og pepper. Kok opp vinen og la den koke inntil 1/3. Tilsett kraften og la det småkoke i 5 minutter. Tilsett fløte og la sausen småkoke i 5 minuttertil. 2 dl hvitvin. 4 dl god kraft, kylling- eller kalvekraft
Nå er steinbiteni sesong og da må vi benytte oss av det. Posted by TorillAnita. Fersk steinbit er SÅ mye bedre enn frossen, man skulle ikke tro det var snakk om samme fisk
Oppskrift. en pølserest ibiter. Stek bacon litt, tilsett pølse og løk og stek med til løken er blank. Hell over en kartong kremfløte og en ss basilikum
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.