Jeg hadde kjøpt en familieribbe, altså en ribbemed både en kotelettdel og en tynnribbedel. Jeg husket ikke hvorfor jeg tenkte at det var bra med langtidssteking og googlet side opp og side ned (her ligger problemet for noen av oss impulsive
Her kommer et tips til godt tilbehør som lages på grillen samtidig med at resten av maten grilles. Legg alle ingrediensene i formen, hell olje over, strø på salt og pepper og vend rundt slik at olje og krydder blir godt fordelt
Jobb med hendene og bland all ingredienser godt i en stor bolle. For meg skal vårrullen ha en tynn og sprø wrap som holder fyllet med ulike teksturer og smaker
For meg er det ikke julaften uten ribbemed sprø svor. Ønsker dere alle ei god jul med mye god mat, familie, venner og forhåpentligvis tid til å slappe av
Følg godtmed og svoren ikke tar fyr. I år ville jeg forsøke å lage ribbe på en annerledes måte, krydret med asiatiske krydder og utradisjonelt tilbehør
Fra Bologna kommer tortellini, fra Parma verdens beste skinke med samme navn, og selvfølgelig også parmesanosten, kanskje den mest anvendelige vi har til matlaging
Krydre ribba godtmed salt og pepper. Ris og en asiatisk salat passer godt til. Jeg har sett flere tv-kokker lage glinsende asiatisk ribbe servert i spicy og seig saus, og heldigvis ble han med på ideen min
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.