Legg påløkogbacon blandingen, finhakkede urter og raspet ost. Når svinefileten fylles på denne måten blir den saftig og velsmakende, særlig med såpass mye urter, og så ser det så innbydende ut, man spiser litt med øynene også
Snu påbaconogløk underveis. Det meste av de ingrediensene du har i grønnsaksskuffen i kjøleskapet kan brukes til en ovnsomelett, bland sammen med egg og litt melk, sett i ovnen og den er ferdig når eggemassen er stivnet og omeletten har fått litt farge på toppen
Bland sammen bacon, løk, kantareller og egg. Da lagde vi piroger med kjøttdeig, løkog tomatpure. Hakk løken i små biter, stek til de har fått en blank farge
Legg på osteskiver, pæreskiver, løk, stekt baconog så enda en skive osteskive på toppen. Smelt smøret i en stekepanne på lav varme og ha i løk i skiver, honning og eddik
Ta dem ut av pannen og la dem hvile på ett lunt sted, mens du steker baconog sopp, hver for seg. Stek biffen på sterk varme til kjøttsaften pipler ut på oversiden, snu biffen og stek til det pipler på den andre siden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.