Julesylte av tynnribbe Etter å ha googlet mye fant jeg ut at det å lage sylte, ja det kan gjøres på uendelig mange måter. Den "ekte" blir laget av grisehode, men da jeg ikke hadde noen hoder liggende ble det en variant av tynnribbe fra kiwi til 29,90 Morsinunge
Sylte/ribbesylte hei alle sammen. jeg er enda i sjokk etter det som hendte med bloggen min i går. jeg fikk jo faktisk over 7000 sidevisninger kun i går Olavs kulinariske verden
Lutefisk på tradisjonelt vis Det nærmer seg jul og da er lutefisk et must. og selvfølgelig med hvit saus. -). OBS. Til 2 personer. Stekeovn 200 grader i 40 minutter Torilds mat
Bacalao Bacalao lager du gjerne dagen før, . og bare varmer den opp før du skal spise den. Du bestemmer selv hvor sterk den skal være Grys kjøkkenskriverier
Bacalao Skjær klippfisk i biter på 3-4 cm. . Skjær potet, løk og paprika i skiver, og finhakk chili. Varm opp olje i en kasserolle Godfisk.no