LAKS TERIYAKI SERVERVERT MED MELON- OG PAPRIKASALAT
Lindas kokebok
Lindas kokebok
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 500 gr skinn og benfri laksefilet
  • 1 pose teriyakisaus
  • 1 pk eggnudler
  • 1 rød chili, finhakket
  • 1/2 kinesisk hvitløk, finhakket
  • 2 sjalottløk, finhakket
  • 2 vårløk, finhakket
  • 2 ts frisk ingefær, finhakket
  • 1 ss smør
  • Bladpersille, finhakket
  • 1/2 honningmelon, skåret i biter
  • 1 rød paprika, skåret i biter
  • 2 ts frisk ingefær, finhakket
  • 2 dl lett crème fraiche
  • Salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.