Legg en ildfast form med valgfri grønnsaker under lammelår. Server lammeskiver med potetgrateng, asparges, ovnsbakte poteter, confit tomater ogrødvinssaus
Honningglasert lammeskank medrødvinssaus, kantareller, råstekte grønnsaker, selleri- og potetpuré. For å få ekstra god smak på sausen kan du også ha oppi noen biter med ymse grønnsaker som for eksempel gulrot
Denne gangen prøvde jeg en helt ny vri, med ripsbær og kalvefond. Jeg har bare en gang tidligere prøvd meg på rødvinssaus, og den ble ikke noe særlig, så derfor har det gått laang tid før jeg har våget å prøve meg igjen
Legg i hakkede tomater og topp med smuldret fetaost og litt rosmarin. Jeg har blitt veldig glad i ovnsbakte retter som dette, hvor du har alt mulig godt i samme form og baker det i ovnen
Start med å frese en grovhakket sjalottløk og en liten neve timian i smør. Nå lager jeg min egen, fordi det faktisk er utrolig enkelt og hysterisk godt
For meg er dette typisk sommermat som smaker ekstra godt med ferske grønnsaker. Jeg skiftet også ut det lettsaltede flesket med en magrere utgave, lettrøkt skinke
Pølseform med bakte grønnsaker. Andebryst med tilbehør. Ovnsbakte grønnsaker er flott følge til alle type kjøttretter og du kan benytte de grønnsakene du liker best
Det smaker godt til både lunsj og middag, kjøtt og fisk. Bacongrillet grønnsaker - Dette er velsmakende tilbehør som jeg fant oppskriften på i et dansk magasin
Dette er en lett (=kalorifattig) og god rett jeg ofte lager til meg selv når jeg har lyst på noe varmt til kvelds - eller hvis det er bare meg her til middag
Ha de over i en bolle eller rett i den ildfaste formen med finhakket basilikum, agavesirup og olje. Målene under er til ett stekebrett med alle tre variantene, men her er det bare å doble i vei
Man kan naturligvis bytte ut grønnsakene med andre typer rotgrønnsaker. FORSLAG TIL ANDRE BAKTE GRØNNSAKER- Krydra bakte potetbåter- Bakt potet med kryddersmør- Ovnsbakt rosenkål
Ovnsstekte grønnsakerog laks med himmelsk enkel hollandaise. Lar du sausen stå og putre litt kan du spe den med litt og litt vann, den tykner nemlig når den står og putrer i vannbadet
Slå av vannet og skyll med kaldt vann. Legg dem sammen med blomkålen. Har du grønnsaker i kjøleskapet som du ikke helt vet hva du skal bruke til kan du f
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.