Saftig gulrotkake i brødform
Bollefrua
Bollefrua
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1,5 liter
  • 150 brunt sukker
  • 2 små egg
  • 50 g revet marsipan
  • 0,5 ts vaniljeekstrakt
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1,5 dl solsikkeolje
  • 150 g siktet hvetemel
  • 0,5 ts natron
  • 0,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts kanel
  • 0,25 ts havsalt
  • 150 g revet gulrot
  • 75 g philadelphiaost
  • 25 g mykt smør
  • 75 g melis
  • 1 ss
  • 30 g ristede pekannøtter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.