Klippfisk har lang tradisjon i Norge, og det er underlig at klippfisk ikke er mere brukt. Produksjonen av klippfisk startet i midten av 1600-tallet, og man eksporterte mengder til sydeuropa
A recipe from “Cattelins Kokebok” (Cattelin’s Cook Book) published in 1977. Cattelin’s is one of the best and most reasonably priced restaurants in Stockholm
Denne oppskriften er utviklet gjennom et samarbeid mellom fire mesterkokker i Østfold. Gjennom prosjekt ”Østfoldmat” arbeides det med å utvikle oppskrifter og matretter som har bakgrunn i lokal mattradisjon og er basert på lokale råvarer
Dette er en lettvint og deilig fiskesuppe med tomat. Med smak av appelsin skiller den seg litt ut. Menton er for øvrig en av de mest ”italienske” byene i Sør-Frankrike, kjent for sine sitroner og appelsiner
Terteskjell forbinder jeg med 80-tallet, men det er godt og bør komme på menyen. Det er ganske enkelt å lage, og ikke så dyrt heller, Jeg kjøpte fiskepudding i løsvekt i ferskvaredisken på en Meny, og noen frosne reker i løsvekt