En tradisjonell og veldig god dessert. Denne må lages en dag i forveien. Ingredienser. - 5 dl kremfløte- 5 dl matfløte- 100 gr sukker- 2 vaniljestenger- 8 egg- 16 ss sukker til formen- pisket krem og revet appelsinskall til servering
Eg hadde planar om å servere jordbær med fløte på til dessert i dag, men så hadde ein tenåring vore innom og gått til åtak på jordbærkurven, så det var berre halvparten igjen
Min vesle rabarbra som eg arva etter mormor ga meg 525 gram med stilkar i år. Det er kanskje ikkje mykje å skryte av, men det vesle som eg fekk måtte eg no bruke til noko
Mandelkjernepudding. 3 dl kremfløte5 dl helmelk1 dl sukker75 maisstivelse2 stk egg75 g skålede hakkede mandler2-3 dråper mandelessensBland fløte og maisstivelse og la det få et oppkok under konstant omrøring