Her er oppskriften på saftige sjokolade cupcakes med en anelse cognacog litt kirsebær smak. Det er vel omtrent den eneste gangen jeg kan komme unna med å lage noe sååå rosa og sukkersøtt
Kirsebærene gir kubene en syrlig og nydelig smak sammen med den bitre, aromatiske rå kakaoen. Puffa ris er en glemt skatt som for meg kun forbindes med jul, men puffa ris kan og bør da spises oftere enn kun til jul, eller hva
Smør og kle en kakeform med bakepapir. Sørg for å få med all saften. Når du vil unne deg det beste av det beste, gå for sesongens kirsebærog deilig sjokolade forent i en klissete brownie
Legg en liten klatt med (avkjølet) karamell nedi og topp med litt smeltet sjokolade igjen. Helt til slutt har jeg trukket vinner av boka Sunnere livsstil med Kristine Weber
La dette stå mens du moser dadlene med stavmikser eller blender. Før jeg kaster meg over den store rydde/vaske/pakke dagen har jeg brukt formiddagen til trening og sanking av mammapoeng
I tillegg til dette bidrar det med energi som gir store svigninger i blodsukkeret og som igjen fører til at du vil bli sulten ogdermed spise mer etter kort tid
Yoghurtkakemed sitron har en deilig søt smak, men samtidig en lun friskhet fra sitronen. Lag en glasur av melis, sitronsaft og litt vann, eller ha et godt lag med siktet melis over rett før servering
Pisk temperert margarin sammen med det tørre til det er jevnt blandet. Bildet er hentet fra google. Bruker denne sjokolade smørkremen som fyll inni kaker, eller topping
Ta kjelen av plana, og rør inn fløte, så til slutt ha i smør og smak til med maldonsalt. Den salte karamellen sammen medsjokolade er bare helt himmelsk
Hell melkesjokoladen over kaken i formen og glatt den jevnt utover med en slikkepott, så ringler du over den mørke sjokoladenog bruk en gaffel eller slikkepotten og lag mønster
De er dyppet i rosa og hvit sjokoladeog pyntet med hvite og sølvfargede små kuler. Jeg er med i en bakekonkurranse og blir utrolig glad om du vil stemme på mitt bidrag, rosekaken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.