Forrige uke hadde jeg barselgruppa fra da Jenny ble født på besøk. Vi prøver å møtes hver 4. -6. uke for mat og vin, og det er en evighet siden vi så barna til hverandre - hehe
6-7 cherrytomater / 6-7 tomates cherry. 6-7 cherrytomater / 6-7 tomates cherry. Fredag og tid for tapas her på bloggen igjen, Squash er en grønnsak jeg bruker mye og denne tapasen smaker nydelig , kombinasjonen squash og hvit geitost er perfekt
Nesten alle forespørsler jeg får på bloggen er om tapas,kanskje logisk siden jeg bor i Spania, og man hører da på sine lesere,så fra av i dag tenkte jeg å prøve å publisere tapas på bloggen hver fredag
God morgen. I dag tenkte jeg å fortelle dere om mine to livretter – altså to middagsvarianter jeg lett kunne overlevd på resten av livet og priset meg lykkelig
Ovnsbakte cherrytomater er utrolig godt og passer perfekt til det meste av kjøtt og fisk. 12 hele cherrytomater. ElglasagneTomat og linsesuppe med spansk spekepølseIndisk fiskegryte med tomat 12 hele cherrytomater
2 beger cherrytomater aller andre små aromatiske tomater4 fed hvitløk4 ss olivenolje2 ts maldonsaltFrisk basilikum, timian eller oregano. 0 2 beger cherrytomater
1 pk cherrytomater. 1 pk cherrytomater. Glutenfri paibunn er ikke så helt enkelt å få til. Jeg har ganske gode resultater med paibunn til søte paier, men det er verre med de salte
balsamicobakte cherrytomater. For oppskrift på balsamicobakte cherrytomater, se her. 1 pakke cherrytomater (ca. 10 stk) (oppskrift på balsamicobakte cherrytomater her)
- 3-4 stk poteter- 1 stk stor kinahvitløk, i biter- 40 gr smør- Litt melk- Salt & nykvernet pepper - Noen cherrytomater, etter behov og ønske- Litt olivenolje- Litt havsalt- Noen dråper balsamicokrem. 3-4 stk poteter- 1 stk stor kinahvitløk, i biter- 40 gr smør- Litt melk- Salt & nykvernet pepper - Noen cherrytomater, etter behov og ønske- Litt olivenolje- Litt havsalt- Noen dråper balsamicokrem
4 kyllingfileer4 store poteter2 gulrøtter1 pastinakk1 bit sellerirot1 nett sjalottløk5-6 fedd hvitløk2 dl hvitvin (eller kyllingkraft)1 boks hermetiske cherrytomater1 lite glass spanske eller italienske sorte oliven1 ss sambal oelek (chilipasta)150 gr pølse f. Bland godtTilsett så kylling, pølser, oliven og hermetiske cherrytomater (inkludert kraften fra disse) samt litt frisk timianSett formen tilbake i ovnen og la den stå i ytterligere 15-20 min til grønnsakene er møre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.