Denne ertesuppen er deilig og mettende. Etter at ertene har ligget i bløt, skylles de godt. Ha ertene i gryten med kraft, og kok på svak varme, til de er møre
I dag har jeg kokt ertesuppe på kraft fra svineknoke, litt rester av kjøtt og kikerter. Det aller viktigste når du skal koke ertersuppe, er å huske å legge erter og kikerter i vann kvelden før
Ertene settes over til koking i nytt kaldt vann. Pass på så vannet dekker ertene. Smak ertene til med salt og pepper og server dem til kjøttet og flesket
ertesuppe med svineknoke, purre og gulrot. Bløtlegg gule erter natten over i lettsaltet vann. Tøm av skyllevannet, skyll ertene én gang til under rennende kaldt vann, før de legges i kokekjelen med vann
Kjempegod ertesuppe med saltkjøtt er dagens oppskrift. Kjempegod ertesuppe med saltkjøtt. Kjempegod ertesuppe med saltkjøtt krever noe forberedelsestid, men det er den verdt
Legg ertene i vann natten over. 1/2 pakke erter. Etter 1,5 timer ha i erter og kok videre i 1,5 time. 1/2 pakke erter. 1,5 timer ha i erter og kok videre i 1,5 time
Ha ertesuppen i en skål sammen med en god skje dillkrem. På 15 minutter kan du lage denne sunne, spennende og smakfulle ertesuppen med skalldyr og frisk dillkrem. Ertesuppen har kun 3 ingredienser, men er god på smak. 2 poser frosne erter (á 350 g). Når løken er gjennomvarm tilsetter du de frosne ertene og 1. 2 poser frosne erter (á 350 g)
Ikke glem nyklippet timian i ertekjelen, dersom du liker det. gule tørkede erter. Ertene skal ligge i vann fra kvelden før, men har du glemt det kan du småkoke dem 30 minutter om morgenen, og la de ligge i kokevannet til du skal lage middagen
Ertesuppe med krepsehaler og chiliaioli. Hele norges trimdronning Kari Jaquesson holdt et utrolig spennende innlegg, og dere som følger meg på snap fikk også se henne lage ertesuppe i Raw Fuelen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.