Kvar sommar drar vi som til dagleg lever på Far min sitt kjøkken til vakre Iungdalen i Skarvheimen. Iungsdalshytta er ei oase for ein som er matinteressert
Ha så i fløte og evnt vatn. Mmmm, kjøttpudding. Steik ca 1 time på ca 200 grader i vannbad. ca 1 time på. 2 pk kjøttdeig2-3 fedd kvitløk 1 egg seltinsaltsaltpeppermixpaprikapulver 3-4 ss seterrømmeca 1 dl fløte (prøv deg fram) (og kanskje litt vatn)
Vi lot elgsteken marinere i et døgn før vi lot den få en fin stekeskorpe i panna. Så puttet vi et steketermometer i midten av steken, hadde den i en ildfast form og puttet i litt væske og grønnsaker
Det som var nytt var kombinasjonene. MENER JEGUt fra starten her er det ikke vanskelig å skjønne at tankene mine ennå dreier seg rundt noen av de gode matøyeblikkene vi har hatt ved slutten av fjoråret
I går var jeg på et utrolig spennende seminar og fikk treffe selveste Allan Savory som har gjort kanskje den viktigste forskningen for vårt moderne samfunn
Dressingen er i dag oftest basert på majones som er smaksatt på forskjellig vis. VI HAR JO SPIST LITT DE SISTE DAGENE SELV OM MATEN IKKE HAR VÆRT AV DET OPPFINNSOMME SLAGET
Flytt grønnsakene til en stor bolle (som senere skal få plass til resten av ingrediensene. Litt av saftigheten kommer fra grønnsakene som er i puddingen
Som sagt hadde jeg tenkt til å lage en Guinness Beef Stew som jeg fant på bloggen til Marith. Dessuten ble den anbefalt som den beste stouten til matlaging
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.