Julemiddag. Ribbe med sprø svor. Krydre ribben en dag før den skal stekes. Legg sammenkrøllet aluminiumsfolie midt under ribben, for å få litt høyde på den i langpannen
Risboller er min barndoms favorittjulebakst og en av få tradisjonelle ‘bakverk’ jeg lager til jul. The post Julens beste risboller appeared first on Bakeprosjektet
Ribbe, julepølse, innmatpølse og medisterkaker, klar for stekeovnenRibbesaus. Serveres med stekt julepølse, medisterkaker, innmatpløse, tyttebær, surkål og lefse
Julen nærmer seg, og for meg har Veganmisjonens vegisterkaker vært en favoritt i flere år. Så etter et par forsøk har jeg kommet frem til denne oppskriften på vegisterkaker med quinoa og tradisjonelle julekrydder, perfekt til julematen
Her i huset spiser vi ikke ribbe bare til jul, men også i påsken blir det tilberedt ribbe. I år ville jeg forsøke å lage ribbe på en annerledes måte, krydret med asiatiske krydder og utradisjonelt tilbehør
Disse brødene er supergode, og et "must" i julen for meg. Er litt usikker på hvor vanlige de er i resten av landet, men her i distriktet er sirupskake julebrødet fremfor noe
Tilsett den smaksrike ribbesjyen. De gangene jeg lager ribbe setter jeg nå temperaturen ned til rundt 160 °C og steker videre i 30-40 minutter. 1 tynnribbe med bein og rutet svor, ca. 6 dl kraft fra ribbestekingen. 8 grove bratwurstpølser av svin, julepølse og/eller deilige medisterkaker
Ribbe nå som det er sommer, tenker du kanskje. Vel, da min kjære mann gravde fram en ribbe fra fryseren her om dagen var jeg ganske kjapp til å spørre om den kunne tilberedes på et mindre tradisjonelt vis
Tradisjonen tro spiser vi ribbe, julepølse, medisterkaker, surkål og poteter juleaften. I dag satser vi på en sunn rett med masse grønnsaker, før vi setter i støtet med fet julemat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.