Slik lager du gluten- og sukkerfri gulrotkake med kremostglasur
Lovely Liller
Lovely Liller
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 300 g revet gulrot
  • 1 appelsin, gjerne økologisk (kan sløyfes)
  • 3 egg
  • 100 g sukrin
  • 50 g smør eller kokosfett
  • 120 g glutenfri melblanding**
  • 1/2 ts kanel
  • 2 ts bakepulver
  • 1/2 ts salt
  • 80 g mais
  • 40 g rismel
  • 200 g kesam eller kremost (feks tofufrutti eller philadelphia)
  • 25 g smør
  • 150 g kremfløte
  • 50 g sukrinmelis
  • 1/3 ts vaniljepulver, 1 ts vaniljesukker eller noen dråper vanilje essens/ekstrakt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.