Nordlandslefse hører naturlig hjemme i julebaksten og selv om jeg delte denne oppskrifta med dere i fjor, synes jeg den fortjener litt ekstra oppmerksomhet
Nydelige tykklefser med brunostkrem. Myke, deilige lefser smurt med en uimotståelig brunostkrem. Er det en godbit dere måå prøve til jul, er det definitivt disse lefsene
De har god holdbarhet og blir veldig gode både som lefser og lomper. Siden de glutenfrie lompene man får i butikken inneholder hvetestivelse hadde jeg lyst til å forsøke å lage selv
nå skal jeg bake lefse sa jeg høyt. så nå driver jeg faktisk å selger lefse. da vil lefsene dine bli harde som flatbrød, og nå er det lefse vi skal lage, ikke flatbrød
Jeg er veldig glad i lefse, men det er jo umulig å finne i Oslo, verken med eller uten gluten. Dette er ingen lavkarbo-lefse, og poteter bør man generelt være forsiktig med, men det er lov å kose seg og
Noko av hennar spesialitetar på kjøkenet var å bake lefser. både tjukklefser og bløytelefser. Tante har ført tradisjonenen med lefsebaking med seg, og om mogleg smakar dei like godt som bestemor sine