Mors plukkfisk med bacon og eggesmør Mange lager plukkfisk ved å koke poteter og lage hvit saus. Det er sikkert godt det også, men jeg lager den slik som mor gjør Reminiscence
Påskemat 2: Lam! Påskens mattradisjoner kan vi hente både fra Norge og utlandet, mangfoldige som de er. Egg og lam er allikevel fellesnevnerne Matgleder
Helstekt svinefilet med grønnsaker a` la ratatouille Å helsteke svinefilet er en grei måte å tilberede middagen på og sammen med gode grønnsaker blir det en velsmakende og "lettvint" rett ganske enkelt
LUKE 12: KÅLSTUING Da var 12. desember her og det er tid for å åpne den 12. luken i min julekalender. Dagens luke inneholder kalenderens andre middagsmåltid vilblifrisk -
Kjøttboller i tomatsaus alà Hammerseng, med ett hint av Hellstrøm Jeg fulgte med på serien Hellstrøm inviterer, og der fant jeg mye jeg har lyst til å prøve ut. En av gjestene var Gro Hammerseng, vår håndballdronning, som er ei gjøvikjinte, som jeg gikk på skolen sammen med Swimzys matblogg