Det er endelig helg, tid for gode måltider, fredagsro…. og alt annet som følger med helger. Mamma i huset er på jobbreise og jeg har brukt tidlig ettermiddag til å klargjøre et festmåltid
Hjemmelagde tortillalefser er utrolig enkelt. I tillegg er det sunt og meget godt. Når jeg skal lage hjemmelagde tortillalefser, så bruker jeg alltid både fint og grovt mel
Luftige franske Brioche. Tweet. Denne oppskriften fant jeg på godt. no. Julie Ilona Balas skriver at «oppskriften gir superluftige Brioche (heretter kalt brød) som er perfekte til Pulled Pork, hamburgere eller bare godt pålegg», så jeg lot meg friste til å prøve disse som tilbehør til min Pulled Pork
Denne suppen blir aller best om du tenker slow food. Løken surres på svak varm i en time eller to. Har du dårlig tid går det fint å steke i løpet av et kvarter men aller best blir den når du gjør det saaaaaaaaaaaakte
Franske baguetter. I Frankrike spiste vi ferske baguetter hver morgen. Pappa har funnet en fast baker som selger alle mulige deilige franske bakverk, men vi holder oss stort sett til baguetter og en litt grovere brødtype
Rødkål er kalorifattig, stappet med C-vitaminer, en sterk antioksidant, i tillegg til andre viktige antioksidanter, plantestoff som kalles fytokjemikalier
Jeg spiser aldri pølsebrød når vi har pølser til middag her hjemme. De man får kjøpt i butikken smaker jo ikke godt, men når jeg en sjelden gang kjøper pølse på bensinstasjon eller kiosk hender det jeg velger brød
I går begynte jeg å teste ut lefsebaking. Selv er jeg veldig begeistret for hjemmelagede lomper eller potetkaker, men har liksom aldri utviklet disse noe utover poteter, ulike melsorter og salt
God Lørdag. Er det noe jeg savner i blant så er det brunosten. Særlig når jeg lager vafler. Noen unngår brunost pga laktose, intoleranse mot myse og kasein, eller fordi de er veganere