70 g soltørkede tomater. Del skinken i biter og fres lett i en stekepanne med 70 g soltørkede tomater til det dannes litt stekeskorpe. 70 g soltørkede tomater
Masse tips og oppskirfter på grillmat og tilbehør skal eg selfølgelig dele framover, dagens oppskrift på fyltetomater passer som tilbehør til både kjøtt og fisk, grilla eller ikkje
Du har sikkert smakt bakte tomater eller ovnsbakte grønnsaker før, eller kokt egg, smeltet smakfull ost med et hint av stekt skinke på toppen, og i denne retten får du alt
Tror dette vil rekke til 4 tomater. Fyltetomater4 stk4 store tomater1/2 boks mais1-2 vårløk3 ss smøreost (alle variasjoner av Tofutti smøreost fungerer)2 ss tapenade av oliven4 soltørka tomaterBrødsmuler fra ferskt brød (feks. "restene" fra det fylte brødet)BasilikumSalt og pepperSett ovnen på 200*C. 4 store tomater
Smør på et tynt lag med pesto, legg på soltørkede tomater fetaost, oregano og litt salt og pepper. 4 stk kyllingfilet6 stk soltørkede tomater150 g fetaost2 ss frisk oregano1 stk glass pestosalt og pepper Fullkornspastaman laver. 6 stk soltørkede tomater
Foccacia fylt med Go' og mager salami, tomatbåter og rødløk stekt med balsamico. Her er utgangspunktet en vanlig foccaiadeig, for anledningen uten olje
200 gram indrefilet av svin noen skiver spekeskinke - nok til å surre det rundt kjøttet2 soltørka tomater i strimler1 fedd hvitløk - finhakket1 neve ferske basilikumblader - hakket2 ss revet parmesanost. 2 soltørka tomater
Du trenger. Pr. pers. 1 kyllingbryst, gjerne et der vingeklubben sitter på. 4-5 terninger fetaost1 ss hakket, soltørket tomat1 ts hakket frisk estragon2 baconskiversalt og pepper1 ts olivenolje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.