Entrecôte med søtpotetpuré, aspargesbønner og soppsaus ♥♫♪
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • . 300 g per person
  • Rapsolje
  • Meierismør
  • Aspargesbønner
  • Salt
  • Pepper
  •  
  • Søtpotetpuré
  • Oppskrift til 4 porsjoner
  • 800 gram skrelte søtpoteter
  • 1 dl fløte
  • 1 ss smør
  • Salt og pepper
  •  
  • Soppsaus
  • Oppskrift til 4 porsjoner
  • 200 g sopp
  • 3 dl fløte
  • 2 dl vann
  • 1 beger kjøttfond
  • 1 ts grov sennep
  • Sukkerkulør
  • Salt
  • Pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.