Hei. ENDELIG er har jeg fått tid til å sette meg ned for å skrive litt igjen. Når jeg startet denne bloggen så såg jeg for meg at jeg kunne oppdatere dere leserne hver eneste dag om hvordan det er å være kokkelærling på Fru Haugans Hotel
Mmmmm. Klarer nesten ikke vente. ) Dette er en oppskrift jeg har basert på Tante Elisabeths tomatsild. var ikke veldig glad i sild før jeg smakte denne
1 hjortestek (ca. 800 gr)salt og pepperknuste enebær3 dl lettrømme3,5 dl kremfløte3 tykke skiver brunost eller ekte geitost1 stor løk1 stor gulrot----150 gr stekte kantarellerhele tyttebær (kan sløyfes)noen dråper sukkerkulør (kan sløyfes)Vend steken i en blanding av salt, pepper og knuste enebær og la den ligge i noen timer men aller helst natten over
Kjært barn har mange navn, og raspeballer har mange navn etter hvor i landet du bor. Noen har bestemte ukedager hvor man spiser raspeballer til middag, og noen har raspeballer bare av og til slik som oss
Bruk en skarp kjøttkniv og skjær steken ut til et langt kjøttflak, akkurat som en rullekake. Hvis det går hull på kjøttet, må steken bindes opp med hyssing før steking
Kjempegod dressing til hamburgere. Tid 2 min. Ingredienser. 1 del majones. 1 del ketchup. Oppskriften er "stjålet" fra Gordon Ramsey og er enkelt og greit en blanding av like deler majones og ketchup
Idag var det svinefilet surret i bacon som skulle på grillen. Tid ca 1 timeIngredienser. Indrefilet av svinBaconSaltPepperRotgrønnsaker, olivenoljeFørst tørket vi svinefileten med tørkepapir før vi renskjærte den
Denne helga ble det en tur på Mathallen for å handle inn noe skikkelig god helgemat. Der får man anledning til å smake på mye mat man ikke finner i de vanlige dagligvarebutikkene
Hjemmelaget sennep kan du gi bort i gave til jul. Det er billig og enkelt å lage. Du trenger gule sennepsfrø, hvitvinseddik, sukker, salt, olivenolje og ønskede urter