Smør på et tynt lag med pesto, legg på soltørkede tomater fetaost, oregano og litt salt og pepper. Legg kyllingfiletene mellom to lag plast og bank dem ut til ca
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomaterog noen basilikum blader
Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- ogparmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Skjær en lomme i kyllingen og fyll den med tomater, løpstikke, ajvar og brie. – Soltørkede tomater. Jeg har fått helt dilla på fylt kjøtt, særlig kylling og indrefilet av svin, to kjøttvarianter jeg mer eller mindre hadde forkastet før jeg fikk min Anova Precision Cooker (sous vide)
Både pesto og salsa verde, smaker himmelsk godt sammen med kyllingen og grønnsakene. 4 personer4 kyllingfileter1 pk fetaost i olje2 charlottløk2-3 soltørkede tomater1-2 dl grønne olivenParmaskinke eller baconSalt og pepper. Legg kyllingfiletene mellom to lag plastfolie og bank de flate til ca en halv centimeterHa fetaost over i en skål og knus den sammen med litt av oljen med en gaffelTilsett finhakket hvitløk, charlottløk, oliven og soltørkede tomaterog bland godt sammenSmør blandingen på kyllingfiletene og rull sammenRull parmaskinke eller bacon rundt kyllingrullen Fest sammen med coctailpinner og/eller hyssingStek rullene i ildfast form på 200 grader i ca 20 minutter, til kyllingen er gjennomstekt
Masse tips og oppskirfter på grillmat og tilbehør skal eg selfølgelig dele framover, dagens oppskrift på fyltetomater passer som tilbehør til både kjøtt og fisk, grilla eller ikkje
salt og pepper. Dette er en superenkel men svært så smakfull variant på fylt kyllingfilet. Strø hvitløkpulver, salt og pepper over, og legg fileten på en rist i ovnen
Min kjære hadde med seg restene på jobb dagen etter og kom hjem med følgende beskjed. Neste gang må du lage mer sånn at kollegaene mine også kan få fordi dette syntes de luktet så godt
Dagens middag var serranosurret kyllingfilet fylt med ost, båtpoteter og aspargesbønner. – Legg potetene i en ildfastform, ha litt olje og krydder/salt over, og sett inn i ovnen (stekes ca
Denne gangen fylte jeg de med med mangold, har fåremelksost og et lite dryss brødsmuler. Noe av det beste jeg vet er å denge de skikkleig flate, og fylle de med alskens mulig godt
Kyllingfilet fylt med Tine Kremost, pesto og soltørkede tomater. Skjær et fint snitt i kyllingfileten, så du får en liten "lomme" hvor du kan fylle kremosten, pesto og soltørkede tomater
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.