Ta gjerne ei stripe med bakepapir i bunnen eller dryss over mel/semulegryn. Nå i disse dager er cupcakesog andre flottekaker noe mange tryller sammen og serverer
Spread applesauce over the hot cake and roll tightly together. Klar til steking / Ready for bakingFerdigstekt / Ready bakedStrø sukker og kanel jevnt utover et bakepapir / Sprinkle sugar and cinnamon evenly onto a baking paper Legg den varme kaken opp-ned på sukkerblaningen / Put the hot cake upside-down on the sugar mictureFjern bakepapiret forsiktig og smør eplemos jevnt utover / Carefully remove the bakingpaper and spread apple sauce over Rull sammen og la avkjøle med skjøten ned / Roll together and leave to coolRASKT, ENKELT OG HELT NYDELIG
Jeg lager de vanligvis med blåbær, men her er mulighetene mange, ogepler passer kjempebra. Det som er så fint med sure (eller syrlige bør jeg vel si) epler, er at de er kjempefine å bruke i bakverk som eplekaker, paier, muffins eller lignende
Tenkte faktisk at jeg en dag skal gjøre et blogg-innleggmed bare instagram bilder. Jeg fyller dagene mine med å bake til min tredje bok som heter “Baked Yumminess”
Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg elsker epler, og i dag ble jeg overveldet av den fantastiske smaken av bakte eplermed sitron og kanel, servert med gresk yoghurt
Når man har laget røra, heller man halvparten i formen og legger et lag medepler oppå…. Jeg kutter opp eplene som det første jeg gjør, og så lar jeg dem ligge i ei skål og godgjøre seg – sammen med sukker og kanel – mens jeg ordner resten
Nå nærmer det seg både Sankthans og Midtsommer og vi samles til hyggelig feiring med god mat og drikke, rundt bål, blomsterstenger eller det som måtte være av koselige destinasjoner
Tilsett blandingen av tørre ingredienser til smørblandingen og bland annenhver gang med fløten. sukker og kanel til å dekke eplene og strø på toppen av kaken
Det finnes alltid tid og unnskyldninger til å kose seg litt ekstra med yumminess, men med måte…. Dagens fristelse er til alle sjokolade elskere ( som meg ) Jeg er klar over at en del tenker på badesesongen, men jeg liker å friste dere med søte saker uansett
Jeg bakte en kake med olje i stedet for smør slik at den holder seg saftig og god lengre. Siden jeg hadde to bananer som var en smule på overtid måtte jeg jo bare bake noe med banan i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.