Kålrotstappemed rista pepper. Ovnsbakt Pinnekjøttmed julekrydder og kålrabistappe. Dette er en alternativ Pinnekjøtt oppskrift, som er artig å kaste seg over
På eit kokekurs med Harald Osa fekk eg servert pinnekjøttrestar som utradisjonell tapas, mellom anna i lag med gode tomatar, mozarella, basilikum og balsamico
Tradisjonelt tilbehør til pinnekjøttet er poteter og kålrotstappe, kålrotstappen kan kanskje i noen hjem inneholde både gulrot og poteter, men er en selvfølgelig følgesvenn til pinnekjøttet
Legg pinnekjøttet, med det dårligste kjøttet nederst, på risten. Lag en rist med trepinner. Legg pinnekjøttet i vann for rehydrere over natten før det skal spises
Server pinnekjøttet sammen med potetene og kålrotstappe. For å få best resultat på pinnekjøttet, så legger pinnekjøttet på en rist, over en langpanne i stekeovn, med grillfunksjonen på, i ca
Når kålroten er kokt, moses den fint, jeg bruker å tilsette en eller to kokte poteter i kålrotstappen, sammen med en god klatt smør og salt og pepper, eller du kan tilsette litt av pinnekjøttkraften
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.