Hodesylte kan man da lage selv!
Matgleder
Matgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 grisehode
  • 1 teskje pepper
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje revet løk
  • ½ teskje allehånde
  • ½ teskje nellik
  • ½ teskje ingefær
  • 2 timer Ta opp, skjær kjøttet fra bena, og skjær det opp i tynne skiver. Fett og magert kjøtt legges lagvis på svoren på kledet mens du strør krydderblandingen i mellom. Legg kokt fleskesvor over, kledet legges rundt alt og sys. Knyt for begge endene. Kok i laken ½ time, legg i pressen og la det ligge kjølig til neste dag.
  • 2 teskjeer pepper og 1 teskje ingefær blandes
  • sylte

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.