Og husk tilslutt, smak og behag skal alltid diskuteres. For ingenting slår det hjemmelagde. Tilslutt, og som nevnt tidligere, prøv deg også frem med noe av det andre tradisjonelle tilbehøret
Jeg MÅ bare minne dere på denne oppskriften igjen,dette er så enkelt, og SÅ godt. MÅ prøves. Denne gang servert med flintstek, stekt i ovn,ris, rå løk og ovnstekt gulrot og pastinakk
Ja så er det tidfor Detox igjen. Jeg gjør det fordi jeg får så veldig god energi av det. Jeg bruker ikke så mange av de oppskriftene, men om du følger denne lenken kan du lese erfaringer og matforslag fra mine tidligere Detoxer her >De oppskriftene jeg har benyttet mest er disse fra Gwenyth Palthrow>
Den har lang tradisjon i den nordiske folketroen, og i en amulettpose helt tilbake fra bronsealderen er det funnet rognekvister sammen med forskjellige andre tryllemidler
En drikk som ble drukket under den kalde årstiden. Allerede for mer enn totusen år siden, tilsatte grekerne og romerne forskjellige krydderier i vinene
Pussig historie, den om lutefisken forresten. Sukker og karri som Don Segundo i VG gjorde i sin tid. Dagens måte å lute på, her med klippfisk istedenfor stokkfisk
- Et par Celsius energidrikker med sitron og limeetter å ha hørt meg rundt fikk jeg beskjed om at dette var den beste smaken- Lett yoghurt- Riskaker i forskjellige smaker- Lettsaltede riskaker- Swebar med pepperkakesmak- Sjokolade søtet med stevia i forskjellige smaker- Light philadelphia- Lett ristet og saltet nøttemiks- Tørkede bær og nøttemiks- Licorise tyggis- Frossen supermix (frosne bær og gojibær)I og med at vi kom oss så tidlig avgårde, var vi også tidlig hjemme
Jeg har helt dilla på salat om dagen - må være vårens anmasj. -) Dette er en salat med Bresaola (italiensk variant av lufttørket, lettsaltet oksefilet som har modnet i 2-3 måneder), chévre (fransk geitost), jordbær og pærer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.