Fårikålens Venner er en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftede fåreninger med full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar eller rapporteringsplikt utover hva de lokale vedtekter måtte diktere
I dag kommer oppskrift og fremgangsmåte på det jeg lagde. Takk til alle som fulgte ivrig med på Kakekrigen i går =) Og takk for alle de koselige kommentarene, meldingene og snappene =)
Noe av det som gjør meg aller mest glad er rolige dager der familien har tid til å lage mat sammen, pinsehelg og litt dårlig utstyrt hyttekjøkken er ingen unnskyldning for å ikke lage deilig mat
Noe godt har jeg spist den siste uken også, og her kommer den foreløpig siste PSMF-matrapporten. Ikke bare har jeg masse cravings, men vekttapet går også veldig sakte om dagen
Torsk med eple- og paprikakrem. Altså, powerwalk med helning - jeg er ikke helt i løpemodus for tiden. ♥ Skjær eple og paprika i mindre terninger og rør med gresk yoghurtog sennep
Jeg startet dagen med å lage en ny porsjon lavkarbo rundstykker. I dag var det veiedag igjen, og jeg har gått ned – 0,2 kg, tilsammen ned – 4,9 kg på drøye to måneder. Jeg møtte ei venninne på Løkka i dagogså gikk vi til byen, passet bra med karbo dag så jeg koste meg med litt vin 0,2 kg
Pisk sammen egg, eggehvite og romtemperert smør. Hell blandingen over i en stekepanne, og varm den forsiktig opp under omrøring til eggerøren setter seg
I går var en veldig god dag på alle måter, jeg følte maten gikk veldig bra og jeg ble ikke sjesken, kanskje det har noe med at jeg var på butikken og handlet litt flere alternativer
Dagens frokost Eggerøre av 2 egg, 2 ss fløte + litt salt1 stekt chorizopølse ca 50 g1/2 stekt tomatlitt agurkFant Chorizopølse på Rema 10006 pølser (300 g)100 g karbohydrater 1,85 g 2 egg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.