A&P oppskrifter - FASAN

  • 8 Oppskrifter

Normannisk fasan med fylte epler

Gni den rensede fasanen innvendig med salt og pepper. Vinen fra rosinene helles over fasanen. Fasanen skjæres opp mot brystbenet, legges sammen som om den var hel

Fasan med epler

Legg fasanen på et fat og legg eplene rundt. Sett fasanen i ovnen ved 220 C midt i ovnen og stek 1 time. 2-3 epler i skiver

Jegerens fasanrett

Brun fasanbitene. Server fasanen med sausen, kokte grønnsaker som gulrøtter, fennikel, broccoli og purreløk

Fasanrett fra Normandie

Stek fasanene pent brune på alle sider. Legg fasanene på eplene. Like før fasanene er ferdig, steker du epleterningene gylne i smøret

Stekt fasan med druer

Salte og pepre fuglen inn- og utvendig. Skjær opp fasanen og server den med druene og sausen. Spe med buljongen og la fuglen ettersteke på svak varme uten lokk i ca 40-50 minutter, eller til den kjennes mør. Tilsett fløten og la sausen koke i 3-5 minutter. 1-2 ss smør eller margarin

Stekt fasan

Gni den ferdig stelte fasanen godt inn- og utvendig med salt og pepper. La fasanen stå en stund i ovnen med åpen dør, og strømmen slått av, før den transcheres

Fy fasan...

Det hadde jeg aldri laget før, så det ble til at jeg brukte en del tid på å studere oppskrifter. Var litt usikker på om det ble nok mat, så derfor laget jeg ei suppe først - og da ble det i hvertfall nok
Fasan og rype i herlig viltsaus

Fasan og rype i herlig viltsaus

Her har du altså min fasan- og rypetallerken. Det lekre, lyse fasankjøttet passer nydelig sammen det mørke og kraftige rypekjøttet