Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Gni andebrystet godt inn med salt, pepper og five spice. Helt til jeg fant ut at det var like lett som noe annet kjøtt, så her får du en nydelig oppskrift med masse smak
Andebrystmed sprø svorav Hjemmekokklauget. Som tilbehør kan man enten bruke tradisjonelle rotgrønsaker eller man kan eksperimentere med litt mango og friske salater
Kinakål1 rød paprika1 rødløkAspargesbønner20 rå scampiFrisk korianderNudlerMarinaden2ss fiskesaus1ts sesamolje2ss østersaus2 ss salt soyasausFersk korianderFersk ingefær1/2 rød chili1 ts sesamfrø1 fedd hvitløkBegynn med å skrelle scampi, finhakk og bland alle ingredienser som skal i marinaden
Marinert laks servert med en deilig søtpotetblanding. Etter at jeg prøvde å marinere laks og andre råvarer med soyasaus er jeg blitt frelst, for gurimalla så digg det blir
Fettet på andebrystet skal rutes opp før den stekes. Noen minutter før servering skal du smake til sausen med enten mer appelsinsaus eller mer hvit balsamicoeddik
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Hvorfor ikke prøve det samme medandebryst. Andebryst kan stekes på flere måter – det vanlige er å først rute svor/skinnside og brune denne raskt i stekepanna og så ettersteke i ovnen
Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Begynn med å rute skinnet på andebrystet og stek de med skinnsiden ned i en glovarm panne uten fett. Når skinnet er gyllent og crispy snur du andebrystene i pannen og bruner de på andre siden før de legges i en ildfast form
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.