Marinert andebryst med appelsin-hasselnøttsaus, søtpotetpuré og
kantareller
Camillas hobby
Camillas hobby
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 0,5 dl whisky
  • 0,25 dl soyasaus
  • 0,5 dl
  • 0,5 dl rapsolje
  • 0,5 dl honning
  • 4 ss sukker
  • 1 finhakket sjalottløk
  • 50 g finhakkede hasselnøtter
  • 1 dl rødvinseddik
  • 2 dl kraftig rødvin
  • 4 dl kjøttkraft
  • 2 appelsiner
  • 2 ss smør
  • Salt og pepper
  • 7 min ved
  • 1 kg søtpotet
  • 4 ss smør
  • Salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.