Og har du ikke andebryst i kjøleskapet i dag, kommer det nok en søndag neste uke. Jeg liker andebryst aller best med en god rødvinsaus og smørkokte erter
Fjern all marinade fra kjøttet og tørk andebrystene. Jeg steker andebryst på følgende måte. 2 andebryst. Pensle dette over andebrystene og sett kaldt i ca 4-5 timer. 2 andebryst
Lag ruter på skinnsiden av andebrystene, Pass på at du ikke skjærer gjennom kjøttet. Denne vinen er litt kostbar, men er en perfekt match til andebrystet
Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Andebryst er grei og lettlaget mat. Andebryst lages også på denne enkle måten. Gni inn litt salt og pepper og brun andebrystet et par minutter med fettet ned i en tørr stekepanne
Fettet på andebrystet skal rutes opp før den stekes. Andebrystet skal steke først 2 – 3 minutter på fettsiden, deretter ca 5 minutter på den andre siden
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Grillet Chevre. Lun chevre eller brie er en sikker vinner, spesielt med dette fantastisk tilbehøret. 2-3 Rødbeter1 Chevre10-12 valnøtter4 skiver rugbrød3-4 ss balsamico2 ss olivenolje2 ss honning1 pk ruccola eller eikebladsalatSalt og pepper
Hvorfor ikke prøve det samme med andebryst. Andebryst kan stekes på flere måter – det vanlige er å først rute svor/skinnside og brune denne raskt i stekepanna og så ettersteke i ovnen
Begynn med å rute skinnet på andebrystet og stek de med skinnsiden ned i en glovarm panne uten fett. Når skinnet er gyllent og crispy snur du andebrystene i pannen og bruner de på andre siden før de legges i en ildfast form
Ytrefilet av okse med coleslaw, grillet squash, confiterte tomater og ramsløksmør appeared first on. Mange nordmenn børster rusten av grillen i disse dager, det lukter grillpølser i hele nabolaget
Med hummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne med grillet hummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
Det er mange måter tilberede andebryst på, men min favoritt er helt klart sous vide. Retten i sin helhet består av andebryst, søt rødkål med asiatisk vri, potetmos med tørket fiken, og saus med kraft fra rødkålen
Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grillet med krydder smør og lime majones
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.