Verdens beste gulasjsuppe, perfekt til kalde høstkvelder. Han er forøvrig kokk og konditor av yrke, så da passer det jo bra og vite hva man gjør på kjøkkenet
Bruk en olje som tåler varme, for eksempel solsikkeolje, og start med høy temperatur. Det er få ting som smaker bedre og ser stiligere ut enn lammecarre
Det kan du gjerne gjøre dagen før eller tidlig på formiddagen, så er det unnagjort. De er kjempegode på smak og veldig melne derfor koker de veldig fort i stykker -på ett lite blunk
Selvom jeg poster få innlegg fortiden er dere fortsatt innom daglig og det setter jeg stor pris på. Her går dagene i det vanlige, jeg sover, hviler og bruker all denenergien jeg har på venner
Oppskriften viser viser steg-for-steg hvordan lage perfekt helstekt kylling, og metoden er utarbeidet av matgeniet og Michelin kokken Heston Blumenthal
NÅ skal dere få den helt perfekteoppskriftenfor ribbe, og det beste er jo at man ikke trenger noe annet utstyr enn det man normalt har på et kjøkken, trenger ikke en fancy ribbeform og en ribberist osv, denneoppskriften er rett og slett super enkelt og utfallet blir perfekt om man følger den rett(selvfølgelig, man kan være uheldig å få en dåli ribbe som blir seig og tørr uansett hvordan man gjør det, men det forekommerskjeldent har jeg hørt)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.