Jeg bliraldrileihjemmelagetpizza. Heimebaka. I dag serveres oppskrift på enkel hjemmelagetpizzabunn og pizzasaus, med muligheter for egne smaksendringer
Tomatsausfinnesi mange forskjelligevariasjoner. Det er lettere å lage saus enn jeg trodde før jeg begynte å vise større interesse for matlaging, og å blogge om mat
Som dere kanskje har merket har jeg prøvd å blittflinkeretil å lage ting selv fra bunnen. Når man lager ting selv er det enkelt å få dekket "fem om dagen"
Pasta og tomatsaus er en gjenganger her i huset. Det er også en annen grunn til at de blirforskjellige fra gang til gang, og det er jo fordi jeg da får et nytt innlegg på bloggen
Jeg fant noen tomater og en paprikai kjøleskapet som var i ferd med å bli overmodne og tenkte derfor at det var smart å koke opp en tomatsaustilmiddagsbrukisteden for å kaste de
Her er i hvertfall oppskriften på pizzasnurrene med hjemmelagd tomatsaus. Som dere kanskje skjønner så er jeg veldig glad ipizza, og siden jeg prøver å ha en dag i uken som er bakedag, så bestemte jeg meg for å lage pizzasnurrertil lunsj i dag
Lag din egen tomatsaus fra bunn av. Sammen med noen vanvittig gode spanske kjøttboller (firstpricesine) litt pasta og en god salat har du en kjempegod middag
margarin eller olje tilsteking. Brokkoli. Stek hvitløk og løk til den blir blank. Ta løken over i en kjele, tilsetthermetiske tomater, tomatpurre og alt av krydder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.