Ingenninjatriksi verden kan få mat til å smake så godt med så liteninnsats. Om ikke alle har en leirgryte stående,så har har ihvertfall alle foreldre eller besteforeldreen gryte stående øverst på hylla å støve ned
Ja kanskje er jegeren til og med en habil kokk som ber på smakfulle viltmiddager. Her i huset er høsten storsesong for kjøttmiddagermed masse smak, naturlige råvarer og rødvinskos
Jeg gikktilbaketil de gamle utprøvde metodene, leirgryte og langtidssteking. Medtilbehør av det tradisjonelle slaget, kokte blandede grønnsaker, surkål eller ertestuing
Gni steken godt innmed salt og krydder og legg den i gryta. Legg leirgrytai vann et par timer. Legg over noen klatter med smør, og stikk et steketermometer inni den tykkeste delen på steken
Start med å fylle leirgrytenmed vann,. Dra kjøttet fra hverandre med to gaffler, så det blir små. med. Har laget pulled pork av nakkekoteletter ileirgryte
For alle oss som elsker Oslo er dette gode nyheter fordi du får med deg absolutt alt om hva som skjer på kulturfronten, Oslo-nyheter, anmeldelser, ALT som er viktig og få med seg
Steking av brød ileirgryte. Dette brødet ble til ved litt fjerne forhold. Varm leirgryteni ovnen. Deigen ble laget, men i løpet av kvelden ble den avglemt…
Leirgryte er egentlig et genialt påfunn. smør og provencekrydder (timian, oregano, rosmarin, sar, basilikum, merian og fennikelfrø) til å smøre kyllingenmed
Legg fisk, poteter og saus lagvisileirgrytenmed saus øverst. Dessuten er det smart å lage og smake til den tomatbaserte sausen med løk og diverse på forhånd
Potetretten får(selv om jeg medmitt engasjement ifestivalen er diskvalifiserttil å delta. Denne potetretten har jeg laget som en variasjon over de gode gamle ”Boulanger” potetene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.