Men man må nesten bare leve med det, noe annet nytter vel ikke, og hva er vel bedre en reker. Jeg laget aioli se HER, varmet piatbrød (jeg har funnet noen vidunderlige glutenfrie), laget til litt salat og danderte det sammen, litt sitron eller lime og gjerne gressløk
Start med hvitløkspulver, sitronsaft, sennep og eggeplommer. Dressing og aioli. Ha det enten i begeret som følger med stavmikseren eller i et relativt smalt og høyt glass
Vi spiste denne salaten sammen med focaccia, men toast eller baguett passer godt til salaten. Nyt denne fantastiske gode retten med et godt brød - at noe så enkelt skal være så godt
Aioli er majones med hvitløk. Avkjøles i kaldt vann og presses med hvitløkspresse eller en gaffel. Når du ser at emulsjonen starter så løfter du litt på stavmikseren, forsett og kjøre mikseren forsiktig opp og ned til aiolien er ferdig
Mens du pisker dette starter du å helle oljen i en tynn stråle, dette vil nå starte og tyknes inn i en majones stopp med olje når du mener du har en fin tykkelse
Det var veldig mye morsommere med paprika, som var nytt, trendy og skikkelig hipt. Reker, krabber, sitron, salat, aioli, spiralloff, salat og vin er alt som skal til for å lage fest i en fei
Oppdrettsanleggene ødelegger store arealer med mangroveskog blant annet. Så jeg oppfordrer alle til å stryke scampi fra handlelisten og heller kjøpe norske reker til denne retten
En morsom vri på reker og pasta, en utrolig velsmakende saus med grovhakkede tomater og masse krydderurter, rekene må bare så vidt røre stekepannen, ellers blir de seige og lite gode
Aioli er majones med hvitløk. Avkjøles i kaldt vann og presses med hvitløkspresse eller en gaffel. Når du ser at emulsjonen starter så løfter du litt på stavmikseren, forsett og kjøre mikseren forsiktig opp og ned til aiolien er ferdig
Oppdrettsanleggene ødelegger store arealer med mangroveskog blant annet. Så jeg oppfordrer alle til å stryke scampi fra handlelisten og heller kjøpe norske reker til denne retten
Pynt med koriander. Serveres med ris. 1 kg reker, pillede. Tilsett gurkemeie, chili og reker og la det stå på varmen i 23 minutter. Yoghurt kan byttes ut med 12 ss tomatpuré
Da landet vi på rekermed tilbehør. Smaker bare helt nyyydelig på loff eller foccaccia med rekene. Etter en lengre tur med pelsdotten Dennis, blir det nå bare sofa-tjeneste resten av kvelden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.