500 g kjøttdeig1 løk1 stort egg2 ts sitronsaft1 ts spiskummen1 ts garam masala1/2 ts kajennepepper2 ss finhakket persillesalt/pepperVarm 1 ss av olivenoljen i en kjele på middelsvarme, tilsett hakket løk og hvitløk og la dtte surre i 5 min under konstant røring til løken er myk, ta kjelen av varmen og avkjøl løken
Form små kjøttboller med en skje, fuktet i litt vann. Linfrømel har flere fantastiske egenskaper, (fiberrikt, glutenfritt og rikt på Omega 3 fettsyrer bl
Lag små kjøttboller, bruk gjerne litt vann på hendene, da fester ikke kjøttdeigen seg. Dette kan gjerne barne være med på, jeg husker jeg syntes det var så gøy å være med å rulle kjøttboller når jeg var lita jente
Kjøttboller er veldig enkelt å lage selv, og helt unødvendig å gå å kjøpe ferdig på butikken, og igjen har du bedre oversikt over hva som faktisk er tilsatt maten
Godt krydrede kjøttboller kan brukes i en tapas-buffè, som forrett, eller som kveldskos. Kjøttboller. Man kan krydre de med alle ulike kryder for å få variasjoner, og jeg synes de skal smake mye