Skjær torskefilet i serveringsstykker, fjern skinnet og krydre med salt og pepper. Jeg serverte den med kokte nypoteter, men ris og pasta kan også brukes som tilbehør
Hell over rapsolje og krydre med salt, pepper og timian. Sett tilbake i ovnen sammen med fiskeformen. Så kan jeg endelig spise favorittfisken min igjen Man skal jo helst ikke spise torsk i måneder som ikke har bokstaven R i navnet, men nå er det oktober og fritt fram heldigvis
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små poteter med skallet på
Du kan velge om du vil bake laksen for seg selv, eller om du vil bake den sammen med grønnsakene. Fennikel og laks er veldig godt sammen, og når begge deler er bakt i ovn blir det en saftig og velsmakende rett
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.