Da var det brått fredag igjen og nok en gang klart for tapas her på bloggen. Ukene og dagene bare flyr avsted og da er det godt å senke skuldrene når fredagskvelden kommer og kose seg med tapas
Skjønne barna mine . Mine sto 4 minutter til. Kyllingspyd for de tøffe. Nok en rett inspirert av Maria. Hun kaller dem Djevelske kyllingspyd fordi det er en temmelig spicy rett
Blinis er russiske pannekaker som i Russland har blitt ensbetydende med tilbehør til russisk kaviar. Men her skal jeg bruke litt billigere varianter med lodderogn, røkelaks og andre godbiter
Her er en supergod lakserett som kan brukes til en deilig lunsj, en forrett eller kveldsrett, og med litt salat eller noen kalde potetskiver kan dette være en enkel middagsrett
Det er mandag. Startskuddet har gått for nok en hektisk uke med store og små utfordringer. Jeg henger så vidt med på lasset, godt hjulpet av små pauser og rause mennesker/kollegaer rundt meg
Jeg er ikke noe typisk dessertmenneske, men av og til synes jeg det er godt med noe etter middagen. Sjokoladepudding er en gammel og god slager, men fant ut at jeg skulle prøve hvit sjokoladepudding
Da var den siste utfordingen fra Hele Norge Baker ferdig og mine to oppgaver er ferdiggjort. Da har jeg prøvd meg på den siste utfordringen jeg fikk fra Hele Norge Baker
Ja, det er nettopp det dette brødet gjør, lager seg selv. Enklere kan det vel strengt tatt ikke bli. Rør kjapt sammen de få ingrediensene, dekk bollen med plastfolie og sett lunt over natten
Bernaisesaus er ikke så vanskelig som mange tror. Jeg syns hjemmelaget desidert er det beste. Her en en enkel og god oppskrift som jeg hadde til den grillete entrecoten
Du kan skilje ein god amatørkokk frå ein middels eller dårleg når du smakar på potetmosen hans. I mi eiga jakt på den perfekte potetmosen har eg inngått partnarskap med eit kjøkkenreiskap du ikkje vil skilje deg av meg når du første har fått auga opp for den