2. TIPS 2. For å lage 2 ruller(16 biter) av alle 3 sortene bør du koke opp 500 g med sushiris og følge anvisning som står på pakken. For 1 rull av hver sort trenger du kun å koke opp 250 g ris. Du trenger (2 ruller – 16 biter). ♥ 200 g skrelt sellerirot. ♥ 2 noripapir. 2. Legg et lag noripapir på sushimatten og fordel et lag med ris utover hele papiret, utenom ca 1-2 cm øverst på papiret. Du trenger (2 ruller – 16 biter). ♥ 2 ss sesamfrø. ♥ 2 noripapir. 2. Legg et lag noripapir på sushimatten og fordel et lag med ris utover hele papiret, utenom ca 1-2 cm øverst på papiret. Du trenger (2 ruller – 16 biter). ♥ 1/2 avokado. ♥ 2 ss peanøttsmør, romtemperert. 2. Legg et lag noripapir på sushimatten og fordel et lag med ris utover hele papiret, utenom ca 1-2 cm øverst på papiret. 2. 200 g skrelt sellerirot. 2 ss sesamfrø. 1/2 avokado ♥. 2 ss peanøttsmør, romtemperert
Sett stekeovnen på 200 grader. Du trenger bare en bit ost og en pære for å lage dette nydelige måltidet, så her kan ingen si at skiver med ost er kjedelig
( trodde det ev skulle vara lite karaktäristisk getsmak på smöret) som jag stekte crostini i, crostini som jag sedan bredde getost på och toppade med fikonkompott
150 gram fint sukker150 gram lettsaltet smør (romtemperatur)3 egg (romtemperatur)125 gram mel, husk å sile25 gram kakao1 ts bakepulver2 ts vaniljeessens1 ss H-melkForvarm ovnen til 180 grader. Det blir en fin, luftig og kremete røre, som du enkelt kan bruke skje for å putte i 12 muffinsformer. Stek i ca 20 minutter. Du kan tilsette 2 ss sitronsaft i stedet for vann, og gjerne 1 ss revet sitronskall. Ønsker du sjokoladeglasur kan du blande 25 gram kakaopulver med 2 ss kokende vann til det blir en seig masse. Så blander du det inn i kremen sammen med 2 ts vaniljeekstrakt, og pisker til det blir jevnt og glatt. 200 gram melis1 eggehvite1 ts flytende glyserin per eggehvite om du ikke ønsker at den skal stivneHa eggehviten i en bolle sammen med silet melis. 125 gram mel. 25 gram kakao. 2 ts vaniljeessens. 2 ss sitronsaft. 25 gram kakaopulver. 2 ss kokende vann. 200 gram melis
Disse crostiniene er både lette å lage og skikkelig smakfulle. Til 6 pers(beregner 2 skiver per pers)1 bagett (helst 1 dag gammel). 12 modne fiken. Det tar 4-5 min på ca 200 grader. 2 skiver per pers
Server grillet paprika og brie på crostini, og du har en perfekt tapas. Crostini lager du slik. Steketiden for crostini vil variere fra ovn til ovn, men følg med slik at de ikke blir brent
Crostini er en himmelsk munnfull som kan nytes når som helst når man har lyst på noe ekstra godt. Du trenger til 12crostini. 12 små skiver av baugett eller loffskiver delt i to. 1/2 dl Gresk yoghurt. 1/2 dl lett rømme. 10 - 12 grovhakkede valnøtter. Smør et tynt lag med smør på skivene og legg de på et bakepapir under grillen i stekeovnen på 250 grader, eller rist skivene på en stekepanne i litt smør. 12 små skiver av baugett eller loffskiver delt i to. 1/2 dl Gresk yoghurt. 1/2 dl l. 10 - 12 grovhakkede valnøtter. 250 grader, eller rist skivene på en stekepanne i litt smør
Crostini lages egentlig med baguetter delt i skiver, enten ferdigkjøpt eller hjemmebakte baguetter, jeg er ikke så glad i hvitt brød, men er veldig glad i crostini - så jeg bruker like så godt et fullkornbrød jeg
100g rista havregryn 50g mandler 25g pekannøtter 25g cashewnøtter saften av 1 appelsin en liten klype maldonsalt en liten klype kanel 4ss gresskarkjerner 4ss solsikkekjerner 2 ss cocosa 50g mørk sjokolade + 8ss sukker eller honning/1,6ss stevia/5,3ss agave sirup/10,7ss sukrin*. Agave Sirup2. * Farin, rørsukker 1 (Soma) 2 (Matcompaniet) 3 (Funksjonell mat). Først rister du havregrynene på et brett i en ovn på 200grader i rundt 5 min. 100g rista havregryn 50g mandler 25g pekannøtter 25g cashewnøtter saften av 1 appelsin en liten klype maldonsalt en liten klype kanel 4ss gresskarkjerner 4ss solsikkekjerner 2 ss cocosa 50g mørk sjokolade + 8ss sukker eller honning/1,6ss stevia/5,3ss agave sirup/10,7ss sukrin*. 200grader i rundt
Under får du tips til hvordan du kan variere smaken på din riskake på mange ulike måter. La det hele avkjøles i 20 min før du skjerer den opp i ruter eller andre former. Tilsett 1 ts kanal og 1/2 ts kardemomme til oppskriften. 2,5 dl hvit sjokolade smeltes. Rør inn 2-3 dl næringsgjær, ca 2 ss barbequekrydder og 1 ts sellerisalt (eller annen type salt) etter smak til oppskriften. Smelt 2 dl sjokolade og hell over den blandingen i formen. Tilsett 2 ts revet sitrusskall og litt saft til din oppskrift. Smelt 3 dl lys eller mørk sjokolade og knus 1/2 dl peppermyntedrops eller polkagriser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.