I går ble jeg anbefalt kveiteog fikk med en noen enkle tips med på kjøpet. Kanskje du trenger mer eller mindre tid, det kommer an på ovnen din og hvor tykke fiskestykkene er
Vin til kveite. Rike sauser som hollandaise, balansert med god friskhet, harmonerer ypperlig med kveitas rike smak, og med syren og mineraliteten i hvitvinene fra Burgund
Mens smøret smelter, tørk av kveitefilletene med kjøkkenpapir og salte de på begge sider. Jeg syes det er viktig at fisken jeg kjøper har god kvalitet, derfor er jeg er heldig som bare bor en liten kjøretur unna Fisketorget i Stavanger, der er både kvalitet og service på topp
Dessuten er det jo stort sett oppdrettskveite i butikkene og den har vel sesong året rundt. En av de beste kveitene jeg har spist fikk jeg på Tårnhuset gamle restaurant på Kolbotn på lørdag, den smeltet i munnen
En uke med yoga, mat ogvin. Daglige yogatimer med Mette Hansen. Besøk på vingård med vinsmaking. Det er fortsatt plasser igjen på kurset Gastronomia, som avholdes 12-19
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.