Disse er crispy og smaker utrolig godt med alle de ulike krydderne. Server dem gjerne med ketchup. Disse er både enkle å lage, sunt og veldig godt som tilbehør, en del av Tapasbordet eller spise som snacks
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Stek torsketungene i smør noen minutter på hver side, til de er fint stekte. Lag en dip av créme fraîche, smetana eller norsk rømme krydret med chili, pepper, salt og finstrimlet purre
Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, ogmed litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Server den til godt krydra kyllinglårog ein frisk salat, eller til tynne skiver av svinefilet. I dag får du oppskrift på ein meir avansert italiensk variant av potetmos, med urter, parmesan, kvitlauk og olivenolje
Krydre de med salt, pepper og paprikapulver, og la de få en liten runde i stekepannen. Ikke noe slår enkelheten av å klemme alt oppi en ildfast-form, og så bare sette det i ovnen
Bland det med resten av kokosmelken og smak om det er passelig på smak. Denne retten er tatt utgangspunkt fra en helt annen rett, men slik ble min middag, og den ble veldig god
Serveres for eksempel med salat eller råstekte poteter. Krydre kyllinglårenemed salt, ingefær og hvitløkspulver, bland resten av ingrediensene til marinaden, ha kyllinglårog marinade i en plastpose og la kyllingen marinere i kjøleskap over natten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.