Nå er det snart nyttårsaften, da tenkte jeg at jeg skulle lage en kalkun til familie og gjester. På denne tiden er jo kalkun på tilbud i de fleste butikker, jeg har kjøpt en 5 kilos kalkun på Rema 1000 til 20,- kroner kiloet
Helstekt kalkunfilet stekt i en romertopp, gir deg fantastisk saftig og mørt kjøtt. Her brukte jeg sausen fra gårdagens ribbe, noe som smakte helt himmelsk
Denne retten ble servert til sultne eksaminatorer og sensorer på Norskprøvene mandag kveld. Det ble mange lovord dagen derpå, og oppskriften fortjener vel da en plass i bloggen
Kikerter brukes det alt for lite av, det er en næringsrik og anvendelig matvare, en god proteinkilde og er svært rik på mange næringskilder som folat, jern, magnesium, og mangan for å nevne noen, dessuten er kikerter kolestrolsenkende
Stekte kyllinglår og salat er jo ganske vanlig, . men blå kongo potetmos ser jo litt spesielt ut. . Jeg anbefaler at du prøver, den har en god potetsmak og som du er en nydelig blålilla farge