Cupcake kurs. Jeg fordeler dette i disse fine cupcake formene. Jeg skal gjøre meg klar for et nytt Cupcake kurs her i Horten, så tar jeg fly videre til Bergen i kveld
Jeg elsker alt som går under cookies and cream, om det er is, milkshake eller cupcakes. Glasuren var veldig god samme dagen, og mulig den fortsatt hadde vært det om jeg ikke hadd satt de resterende cupcakesene i kjøleskapet, men etter en natt i kjøleskapet smakte glasuren veldig smør og ble alt for fast
Da benyttet jeg anledningen til å teste ut en ny cupcake. ) Jeg lagde en «karamell cupcake». Cupcaken er laget med brunt sukker og har deilig karamell frosting
Bestemte meg derfor for å lage sjokoladecupcakes med moccakrem, og de ble veldig gode. Dekorer så cupcakes med moccakrem og pynt med hva en måtte ønske
For English press HEREOppskriften er basert på Magnolia Bakery sine vanilje cupcakes7 dl mel2 dl tagetese 0,5 dl sukrinmelis(jeg brukte en blanding, men du kan sikkert bruke enten eller)1 ts bakepulver250 g smør4 egg2,5 dl melk1 ts vaniljeekstraktBland mel, "sukker", bakepulver og smør til en små kornet konsistens, visp eggene og ha i halvparten, den andre halvparten har jeg i melken sammen med vaniljeekstrakten
Disse baileyscupcakesene var utrolig gode. Nam fra Søtmons Baileys cupcakes. Jeg er stor fan av kaffe og baileys, og disse sjokolademuffinsene med baileyssjokoladeglasur var en stor hit hos meg